aimalumni's FotoPage

By: AIM Alumni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Jun-2009 07:57 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Sarina & Kamarul serta Sopie & Tasnim

 


Penat aku dari jauh datang.. Sikit aje yg datang.. Tak sporting tul budak2 nie
Anyway tahniah pada dua pasangan pengantin ini. Moga kekal ke akhir hayat.


Monday, 12-Jan-2009 17:23 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Leman & Salfa

 
 
 
View all 24 photos...

Mcm hikayat 1000 satu malam... Akhirnya hamba Allah yang digilai ramai di AIM dulu ( konon-kononnya ) Ahmad Sulaiman aka Leman kahwin dengan pilihan hatinya Roshalifah Salfa.



Mcm biasa.. muka2 wajib ahli club kenduri kahwin datang bertandang. Yang bestnye ada new photographer... Bukannya freelancer photographer... tapi free of charge photograper.. si Farid.
Lega aku.. at least bukan aku aje tukang ambik gambo.. Paling kurang ada jugak la gambo2 aku.



Leman mcm biasa.. kahwin kee.. gurau ke.. sama aje.. Tetap sempoi.. selamba aje.. ikut kepala dia aje.. Makanan best.. ala2 kampung.. walaupun Mama Bosan aka Nor bising lalat banyak.. Habis dia selubung anak dia mcm dlm gambo nie.. kekkekekekeke



Anyway.. tahniah pada Leman... Moga sinar baru menyinari hidup anda..

p/s: Sorry.. gambo tak sempat edit


Monday, 17-Nov-2008 01:28 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Shah & Isteri Dan Salbiah dan Suami

 
 
 
View all 18 photos...
Ini ada beberapa gambar yg di ambil dari kenduri Shah dan Salbiah


Sunday, 15-Jun-2008 18:02 Email | Share | | Bookmark
Utusan Raja Sehari Psngn Yus Adlin & Suami + Yeop Adlan & Isteri

 
 
 
View all 10 photos...


Majlis persandingan dua pasangan adik beradik ini menemukan dua batch AIM yang boleh dikatakan agak rapat masa zaman muda2 di AIM dulu.. Sekaligus menerbitkan nostalgia AIM dulu..



Agak manis bila yang datang membawa anak masing2..Sekali lihat tiada perubahan wajah yg ketara kecuali perut masing2.



Cuma tidak kelihatan barisan guru-guru yang pernah mengajar kita dulu.. Mungkin di majlis lain kita semua akan berjumpa lagi.. wasalam



Selepas majlis persandingan.. Kami berberapa orang bergegas ke hospital Gleneageles untuk melihat Hasnita yang baru melahirkan baby perempuan yang comel...



Thursday, 12-Jun-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Azi & Ain

 
 
 
View all 19 photos...
Wah... lama tak upload gambo nie..



Kali nie saya upload gambo2 majlis Persandingan Azi dan Ain yang berlangsung di Kajang..



Tak ramai sgt yg hadir... tapi muka-muka wajib tetap ada.. mgkin nak pastikan muka ada dalam majlis perkahwinan..



Kita Jumpa di Kenduri Yus Adlin pula


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net